Mollababa İlkokulu
mollababa.meb.k12.tr

VİZYON

• Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu olmaktır.

MİSYON

Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

NORMAL

8.40 başlama saati 14.30 bitiş saati

SOBA

servis vardır.

İl merkezine uzaklığı 65 km, ilçeye uzaklık 35 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy halkı genellikle hayvancılık ile uğraşmaktadır. İnsanlar cana yakın ve misafirperverdir.